Utvalda projekt

Nedan hittar du ett urval av alla de spännande projekt vi utfört. Har du frågor om något specifikt projekt, eller tycker du att det saknas något, kontakta oss gärna.

Webbutveckling med API koppling för smidig orderhantering

Vi har hjälpt Ultraputs med strategi, design och utveckling av deras nya hemsida. Med API koppling till deras CRM har vi gjort orderhanteringen superenkel.

Wenet - CRM för byggbranschen

Vi har byggt ett fullskaligt CRM-system för byggbranschen. En multi-tenancy lösning som är helt modulär. Lösningen innehåller många olika moduler som effektiviserar arbetsflödet och som användaren kan koppla på utefter behov.

Beddinge Resort

Vi har tagit fram logotyp, design och utvecklat bokningssystem till Beddinge Resort.

Rekordtid

Rekordtid är en kraftfull men enkel webb-app som spårar ditt företags arbetade tid och projekt, ger ekonomisk uppföljning och smarta rapporter i realtid.

We - Branding, Design och Hemsida

Vi har under många år samarbetat med We Construction. Webbsida, logotyp, grafisk manual och en rad olika kampanjsidor är bara några av de delar vi tagit fram till dem.

BRANDING-VYN

Strategi som når höga höjder

Vi har arbetat om vyns varumärke och digitala strategi. Många moment som resulterat i bland annat ny webb, design, ny tonalitet och ett nytt visuellt yttre.

WEBB - 3D - MÄSSA - DIGITALISERING

Virtuell mässutställning för Sandvik

Vi har tillsammans med Redloop tagit fram en virtuell 3D-mässa till Sandvik. Den digitala mässan gör det möjligt att besöka Sandviks utställningsområde av 2021 upplaga av MINExpo i Las Vegas.

Hämta, boka och lämna släp när det passar dig

Hämta, boka och lämna släp när det passar dig

DIGITAL LÖSNING - VÄLMÅENDE - SE TRENDER

Moodwork

Caesar har tagit fram webbtjänsten Moodwork som gör det enkelt att mäta och följa trender i ert företags välmående. Det underlättar arbetet med era medarbetares utveckling och hjälper till att hitta flaskhalsar och störningsmoment i vardagen.

Vill du också kliva in i framtiden?