moodwork

Vägen till ett välmående team

Få insyn i er verksamhets välmående med kontinuerlig återkoppling.

Underlätta arbetet med medarbetarnas utveckling och förbättra dynamiken i arbetsgruppen.

Med Moodwork bidrar du till en välmående arbetsplats för alla anställda.

Bakgrund

Vi på Caesar har alltid varit engagerade i att främja en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi har en stark övertygelse om att detta är en av de avgörande faktorerna för att kunna vara långsiktiga och hållbara.

Mår vi bra tillsammans tenderar vi att ta bättre beslut, vara mer hälsosamma och ta hand om varandra. Detta generar i sin tur en hel rad av positiva effekter i allt vi gör och producerar.

Som en del i vårt hållbarhetsarbete, med Agenda 2030 som riktmärke, föddes idén till Moodwork. En digital lösning som kan hjälpa, inte bara oss utan också, alla våra kunder att skapa en bättre arbetsmiljö och ge bättre möjligheter till kontinuerlig återkoppling.

Moodwork

Med Moodwork utvärderar alla medarbetare sin arbetsvecka. Snabbt och enkelt innan det är dags att hålla helg. Medarbetaren får också möjlighet att skriva en reflektion över veckans händelser. Vad som varit bra eller mindre bra.

Med tiden visar Moodwork trender i ditt företags välmående. Du kan snabbt se om det finns störningsmoment eller flaskhalsar i organisationen och du får möjlighet att agera i tid.

Du kan också fånga upp och hjälpa medarbetare som kanske behöver extra assistans eller saknar motivation.

Till för alla

Moodwork ger alla medarbetare en plats att dela med sig av sina erfarenheter med kontinuitet. Men det är inte bara välmåendet som ligger i fokus. Det är också en plats att dela med sig av förbättringsförslag och idéer som annars sparas till det årliga medarbetarsamtalet eller glöms bort.

Moodwork passar både mindre och större företag och är väldigt enkelt att implementera och administrera. Vi på Caesar är stolta över att kunna erbjuda denna digitala lösning och hoppas att den kan bidra till att skapa en mer hälsosam och stöttande arbetsmiljö för många företag.

Kontakta oss

Är din verksamhet intresserad av Moodwork, eller bara vill veta mer? Kontakta oss så hör vi av oss så snart som möjligt!

Fredrik Ehrstedt
Fredrik Ehrstedt
+46 (0)73-214 72 15
fredrik.ehrstedt@caesardev.se

Fler projekt


DIGITAL LÖSNING - VÄLMÅENDE - SE TRENDER

Wenet - CRM för byggbranschen

Vi har byggt ett fullskaligt CRM-system för byggbranschen. En multi-tenancy lösning som är helt modulär. Lösningen innehåller många olika moduler som effektiviserar arbetsflödet och som användaren kan koppla på utefter behov.

DIGITAL LÖSNING - VÄLMÅENDE - SE TRENDER

Beddinge Resort

Vi har tagit fram logotyp, design och utvecklat bokningssystem till Beddinge Resort.