Vad vi gör

På Caesar arbetar utvecklare, designerns, strateger och projektledare i en härlig mix. Tillsammans har vi en bred expertis av den digitala världen och kan erbjuda ett stort utbud av tjänster.

arbetsyta skrivbord

Digitala lösningar

Många av våra uppdrag består i att utveckla skräddarsydda digitala lösningar. I detta arbete ingår ofta ett strategiskt arbete där vi både agerar rådgivare och digitala arkitekter.

Vi har hög kompetens inom programmering, API – kopplingar, serverhantering och allt som hör till den digitala utvecklingen. Vi är experter på Laravel men arbetar också med andra ramverk om vi ser att projektet har vinning av det.

Vi skapar helt enkelt digitala lösningar som ger effekt.

Webbsidor

Genom åren har vi skapat och underhållit många hemsidor av olika storlek och komplexitet. Även här lägger vi stor vikt vid det strategiska arbetet som vi vet är en grundsten i alla projekt. Vi älskar design och utveckling och vi vet vad som krävs för att generera en webbplats som berör.

När vi tar fram en hemsida brukar vi arbeta med:

Digitial strategi

Grafisk design

Programmering

Foto & film

Logotyp

Copy

Kommunikation och marknadsföring

Vi hjälper ofta våra kunder hela vägen med löpande kommunikation och marknadsföring. I detta ingår bland annat contentframställning till nyheter och redaktörshantering av hemsidan och sociala medier. Digitala kampanjer och tryckmaterial i dess olika former och marknadsföring i kanaler som tex Google Ads.

möte i konferansrum

Digital rådgivning

Ibland agerar vi ”endast” rådgivare i projekt. Ett bollplank att stämma av sina idéer mot. Kanske är andra utvecklare inkopplade eller gäller det ett projekt där nästa steg inte känns självklart. I dessa fall finns vi där mer som en strategisk rådgivare eller digital mentor.

Har du en idé som du vill förverkliga?