Moget och flexibelt ramverk

Laravel-utvecklare i Malmö

Laravel är ett ramverk skrivet i scriptspråket PHP. Laravel erbjuder en stabil plattform vid utveckling av specialanpassade lösningar, där många av de grundläggande funktionerna i ett projekt finns färdiga att användas. Detta sparar inte bara tid i utvecklingen utan ger också en befriande och flexibel upplevelse för den som arbetar med utvecklingen.

Vi på CAESAR har utvecklat många lösningar med Laravel och använder det främst i projekt där det krävs många olika typer av vyer, användarbehörigheter och logiska dataflöden. Det kan tex handla om CRM, tidsrapportering eller bokningssystem.

Vi har byggt ett hyrsläpssystem till 47 Sverige med hjälp av Laravel

Vi har byggt ett hyrsläpssystem till 47 Sverige med hjälp av Laravel.
Läs mer om projektet.

Utvecklat ekosystem

Utöver den starka flexibiliteten med Laravel finns också ett väl utvecklat community och ett stort och moget ekosystem runtomkring. Laravel är det PHP-ramverk som har flest användare runt om i världen. Det medför ett naturligt flöde av löpande uppdateringar med nya moduler och förbättringar.

Detta tillsammans med smarta och välutvecklade kringtjänster, så som tex. serverhantering och smidiga utvecklingsmiljöer, gör det till ett mycket effektivt ramverk att arbeta med.

CAESAR bidrar till Laravel – Impersonate UI

Ett av våra bidrag till Laravel-världen är Impersonate UI som gör det supersmidigt att hoppa mellan olika användarroller i ett utvecklingsprojekt. Detta gör det enkelt för våra utvecklare och kunder att se hur programvaran fungerar och ser ut för olika typer av användare.

Läs mer om är Impersonate UI här

Styrkan med Laravel:

  • Flexibelt och snabbt att utveckla i
  • Open source med stort nätverk och bra community
  • Helt anpassningsbart
  • Många runtomringtjänster som förenklar hanteringen

Om Caesar Development

Vi arbetar med strategi, design och utveckling av digitala lösningar som ger effekt. Från vårt huvudkontor i Malmö jobbar Laravel-utvecklare, projektledare, designers, copywriters och programmerare i en härlig mix.

Kontaktperson

Ola Ebbesson

Ola Ebbesson

+46 (0)70-278 80 39
ola.ebbesson@caesardev.se

Vi hjælper også vores venner i Danmark!

I KORTHET

Laravel erbjuder en stabil plattform vid utveckling av specialanpassade lösningar, där många av de grundläggande funktionerna i ett projekt finns färdiga att användas.

Har du bråttom?
Kontakta oss direkt!

Vill du också kliva in i framtiden?