Snabba, smidiga,
effektiva och nästan osynliga

Så kan man beskriva Vyn när de är ute och genomför, till synes omöjliga, entreprenaduppdrag 150 m ovanför markytan med endast ett rep som livlina.

Branding, Webb och Varumärkeskapande

Uppdraget

Vi kom i kontakt med Jon Enström, VD på Vyn, i slutet på 2021. Då hade han precis genomfört uppköpet av Klätterservice Öresund och bytt företagsnamn till just Vyn. Han var ute efter någon som kunde hjälpa Vyn att sticka ut på marknaden och samtidigt, på ett tydligt vis, förmedla deras erbjudande och identitet.

Efter en första djupdykning tillsammans kunde vi nysta ut projektets olika moment, lära känna varandra lite mer för att sedan inse att vi var en bra match.

Därefter drog vi igång!

I KORTHET

Ett omfattande projekt där vi arbetat om Vyns varumärke och digital strategi. Många moment skulle följa samma röda tråd.

Det hela har resulterat i bla. ny webb och design. Ny tonalitet i tal och copy. Ett nytt visuellt yttre i from av bild och foto. Ett helt nytt brand helt enkelt!

Besök Vyn här

Strategi,
värdeord
och tonalitet

Det första steget - hitta kärnan! Vem, var, hur och varför? Tillsammans med STNG reklambyrå började arbetet med lära känna Vyn inifrån.

Arbetet nystade ut i två centrala värdeord. Värdeord som sedan skulle ligga till grund för utformningen av all typ av kommunikation och samtidigt lämna en känsla för Vyn:s identitet.

Med de nya värdeorden på plats arbetade vi fram tonalitet, moodboards, disposition och wireframe till hemsidan.

Design UI och UX

Vanessa Rabal gjorde sedan ett fantastiskt arbete med att fånga känslan i det förbyggande varumärkesarbetet och sätta fingret på hur Vyn faktiskt skulle se ut. Resultatet blev en riktigt grym design!

#00000E

#FFFFFF

#FED631

Programmering

När programmeringen var klar blev det tydligare än någonsin att det är detaljerna som gör en riktigt bra hemsida. Snabba, smidiga, effektiva och nästan osynliga. En bra beskrivning av VYN och en bra beskrivning av animationerna som måste till för att fånga identiteten. Inte för mycket, inte för lite.

Avancerade och synkroniserade animeringar med samma kod för att alla skärmstorlekar?

Inga problem.

Menyn blev ett praktexemplar av att kombinera alpineJS med Tailwind CSS för att skapa något unikt. Du kan läsa mer om vad vi tycker om dessa ramverk i vår artikel på bloggen.

Copy och Fotografering

En viktig del i arbetet var att fånga Vyn i bilder. Besökaren på Vyn:s hemsida skulle direkt kunna känna Vyn:s idientitet igenom design och bild utan att behöva inhalera någon text.

Resultatet

Ett varumärke som inger förtroende samtidigt som det förmedlar spänning och intresse. En hemsida som sänder rätt signaler med lagom mycket effekter, enkel navigering och coola bilder.
Och såklart viktigast av allt en nöjd kund.

Vi är jättenöjda med Caesar och resultatet av deras arbete har verkligen blivit något vi kan ställa oss bakom. Det har varit ett nära samarbete som känts tryggt från början. Något jag tror grundar sig i deras öppna och tydliga kommunikation och deras noggrannhet i leveransen. Mina förväntningar har verkligen blivit överträffade!

- Jon Enström, VD Vyn

Fler projekt


BRANDING-VYN

Wenet - CRM för byggbranschen

Vi har byggt ett fullskaligt CRM-system för byggbranschen. En multi-tenancy lösning som är helt modulär. Lösningen innehåller många olika moduler som effektiviserar arbetsflödet och som användaren kan koppla på utefter behov.

BRANDING-VYN

Beddinge Resort

Vi har tagit fram logotyp, design och utvecklat bokningssystem till Beddinge Resort.