Rapportera tid

på rekordtid

med Rekordtid

Håll koll på dina projekt med Rekordtid. Snabbt, effektivt och framför allt enkelt. Du sköter all din rapportering på rekordtid, med Rekordtid.

EFFEKTIVT SYSTEM FÖR TIDSRAPPORTERING

BÖRJAN

För många år sedan började vi utvecklingen av en enkel tidrapporteringslösning som primärt fokuserade på att hjälpa våra kunder inom byggsektorn tidsrapportera digitalt. Efterhand som fler och fler företag gillade vår lösning började vi komplettera med nya funktioner.

I korthet

Rekordtid är en kraftfull men enkel webb-app som spårar ditt företags arbetade tid och projekt, ger ekonomisk uppföljning och smarta rapporter i realtid.


Vi på Caesar har tillsammans med våra kunder utvecklat och förbättrat Rekordtid under många år och har under 2022-2023 gjort en stor re-make där vi finslipat på funktionerna

Nu


Idag är Rekordtid en webb-applikation som håller koll på företagets rapporterade tid och projekt och ger ekonomisk uppföljning med smarta rapporter som hjälper till att effektivisera och förbättra verksamheten och som samtidigt passar till många olika typer av branscher och organisationer.

Laravel logo

Laravel

Rekordtid är byggt i ramverket Laravel som är perfekt för denna typ av projekt där det finns många logiska flöden, vyer och användarbaserade inställningar.

Vi har byggt upp ett användarvänligt gränssnitt som är skalbart och flexibilitet, vilket gör det möjligt för oss att anpassa den fortsatta utvecklingen av Rekordtid när nya behov och krav dyker upp.

Tailwind har varit vårt val för att skapa anpassningsbara gränssnitt och Alpines kraftfulla JS-komponenter har hjälpt till med att skapa en riktigt bra och smidig UX.

Tailwind logo
Rekordtid skärmdump

KRAFTFULLT MEN ENKELT

Den viktigaste aspekten, som varit med från början i utvecklingen av Rekordtid, kan sammanfattas med ett ord. Enkelhet.

Även om nya funktioner utvecklats med tiden har det aldrig fått inkräkta på enkelheten att använda programvaran.

Detta har bland annat lett till ett stilrent grafiskt uttryck med ett enkelt UI.

FUNKTIONER

Den mest centrala funktionen i Rekordtid är tidrapporten. Alla användare rapporterar sina arbetade tider på dagsbasis tillsammans med annan viktig information som tex inköpt material, bilsträcka eller andra kommentarer.

Med hjälp av den smarta projekthanteringen struktureras alla projekt i olika nivåer och delprojekt. Detta gör uppföljning och fakturering superenkel, med ett klick dyker en sammanställning upp på valt projekt uppdelat på olika delmoment.

Håll koll på budgeten i realtid. Varje projekt och delprojekt får ett tilldelat timpris vilket gör det enkelt att hålla koll på nedlagd tid i förhållande till budget.

Tidsrapport

Projektstruktur

Budget & faktureringTillgängligt för alla


Rekordtid passar alla branscher och organisationer. Och det är superenkelt att testa. Hör av dig till oss på Caesar så sätter vi upp ett konto till dig så du också kan prova att rapportera tid på rekordtid med Rekordtid.

Fler projekt


Wenet - CRM för byggbranschen

Vi har byggt ett fullskaligt CRM-system för byggbranschen. En multi-tenancy lösning som är helt modulär. Lösningen innehåller många olika moduler som effektiviserar arbetsflödet och som användaren kan koppla på utefter behov.

Beddinge Resort

Vi har tagit fram logotyp, design och utvecklat bokningssystem till Beddinge Resort.