Branding, Webbsida & Bokningssystem

Nu kan du boka din nästa sommarvistelse i Beddinge och få möjlighet att bo i de nybyggda lägenheterna precis bredvid både golfbanan och stranden.

Branding, Design & Utveckling

Uppdraget

I samband med att de nya lägenheterna i Beddinge Granhyddan började bli klara fick vi i uppdrag att ta fram deras nya webbplats.

Det skulle bli en plats där de boende kunde hyra ut sina lägenheter i andra hand och där besökarna kunde känna sig trygga att boka.

Man skulle kunna säga en hybrid mellan Airbnb och traditionella hotell.

I korthet

Vi har tagit fram design, logotyp och utvecklat funktion till Beddinge Resort nya webbplats.

Plattformen fungerar som en bro mellan dem boendes uthyrning och besökarnas bokning.

Man skulle kunna säga en hybrid mellan Airbnb och traditionella hotell.

https://beddingeresort.se/

Utveckling

 

Logotyp

Vi började arbetet med att fram en ny logotyp. Heptagon-formen kommer från den historiska Rotundan som just nu restaureras till Spa och som är lite av navet till hela området.

Design

Vi ville arbeta med ljusa färger som fångar den naturnära miljön. Både stranden och golfbanan ligger precis intill och många av Beddinge Resorts gäster kommer på besök av just dem anledningarna.

Bokningssystem

Vi byggde upp bokningssystemet från grunden istället för att köpa in en färdig lösning. Målbilden var att få till en bokningsmodul som var enkel att underhålla och som hade potential att vidareutvecklas när faciliteterna i Rotundan också skulle kunna bokas. Men framförallt en lösning som gjorde det enkelt för alla besökare att hitta sitt nästa semesterboende.


#fefcf1

#c9d0ba

#becace

Resultatet


En stilren och luftig bokningssida som gör det enkelt för besökarna att hitta sitt nästa semesterboende. Detta tillsammans med ett stabilt custom bokningssystem är sidan både enkel att använda och smidig att underhålla.

Kontaktperson

Fredrik Ehrstedt

Fredrik Ehrstedt
+46 (0)73-214 72 15
fredrik.ehrstedt@caesardev.se

Fler projekt


Wenet - CRM för byggbranschen

Vi har byggt ett fullskaligt CRM-system för byggbranschen. En multi-tenancy lösning som är helt modulär. Lösningen innehåller många olika moduler som effektiviserar arbetsflödet och som användaren kan koppla på utefter behov.

BRANDING-VYN

Strategi som når höga höjder

Vi har arbetat om vyns varumärke och digitala strategi. Många moment som resulterat i bland annat ny webb, design, ny tonalitet och ett nytt visuellt yttre.