Gillar du att bygga spännande saker? Just nu söker vi nya medarbetare. Kontakta oss på jobb@caesardev.se [Läs mer]

Blogg

Open source

Caesar Lightbox

Vore det inte magiskt med en lightbox som bara funkar? Utan massa inställningar. Utan massa funktioner man inte vill ha. En där man anpassar lightboxen efter projektet, och inte projektet efter lightboxen?

Vi letade med ljus och lykta, testade och fastnade. Försökte modifiera med oändliga inställningar. Overrideade css osv. Tillslut återstod endast frågan, hur svårt kan det vara?

Kan vi bygga en egen på samma tid som vi spenderar på att leta efter en? Efter den tanken var det ingen återvändo, så vi gjorde precis det.

Du kan prova resultatet här: https://caesardev.se/docs/caesar-lightbox/

Och eftersom vi gillar open source finns koden dessutom helt tillgänglig för dig att använda, modifiera och utveckla vidare! Du hittar den här https://github.com/CaesarDev/caesar-lightbox

Kontaktperson

Gustav Gullstrand

Gustav Gullstrand
gustav.gullstrand@caesardev.se

Fler inlägg från bloggen

Tack till våra LIA-studenter

Under hösten har vi fått möjligheten att lära känna John och Carl som båda läser Webbutveckling på Medieinstitutet. Under 10 veckor har de haft sina LIA perioder hos oss, vilket vi tycker har varit riktigt roligt och givande.

PHP 7.4 End of Life

PHP 7.4 är i slutet av sina glansdagar vilket innebär att denna version inte längre kommer underhållas med säkerhetsuppdateringar och de flesta webbhotell kommer också sluta erbjuda sina kunder denna version.

Top 3 Laravel paket hos Caesar

Här har vi samlat några av våra favoritpaket att använda när vi driver utvecklingsprojekt.

Caesar deltar i Framtidsgeneratorn

Tillsammans med Almi har vi påbörjat resan mot en mer hållbar utveckling.