LANSERING

Vi lanserar webbsida och bokningsplattform för Beddinge Resort!

I det nybyggda området Beddinge Granhyddan öppnas nu möjligheten för dem boende att hyra ut sina lägenheter i andra hand. På uppdrag av We Construction har vi tagit fram koncept, design och funktion för Beddinge Resort. Ditt hem iväg från hemma!


Plattformen fungerar som en bro mellan de boendes uthyrning och besökarnas bokning. Man skulle kunna säga en hybrid mellan Airbnb och traditionella hotell.

I nästa steg, när den historiska Rotundan är restaurerad, kommer vi vidareutveckla lösningen med möjligheten för både boende och besökare att boka en rad faciliteter som Rotundan kommer erbjuda. Spa, festlokaler, bastu, konferenslokaler och övernattningslägenheter är bara några exempel.

Gå in och slå en kik och kanske passa på att boka upp en sommarvistelse 😊

https://beddingeresort.se/


Kontaktperson

Fredrik Ehrstedt

Fredrik Ehrstedt
+46 (0)73-214 72 15
fredrik.ehrstedt@caesardev.se

Fler inlägg från bloggen

NY LAGSTIFTNING

Nya direktiv för tillgänglighet på webben

Om ca 1 år träder nya direktiv i kraft som syftar till att förbättra tillgängligheten på webben. Detta påverkar många företag och organisationer som antingen har en hemsida eller annan digital tjänst som är öppet tillgänglig på webben.

LANSERING

Vi lanserar Ultraputs nya webb

Efter att ha finslipat och färdigställt de sista detaljerna har vi nu lanserat Ultraputs nya webb. Strategi, Design, Uteckling och API koppling mot CRM-system.