LANSERING

Vi lanserar Ultraputs nya webb

Efter att ha finslipat och färdigställt de sista detaljerna har vi nu lanserat Ultraputs nya webb. Ultraputs är en av sydsveriges vassaste fönsterputsföretag. Hög kvalité, bra priser och fantastiskt trevliga är vad deras kunder brukar säga om dem. Dessutom är de experter på att tvätta på höga höjder med hjälp av Rope Access vilket både är imponerande och väldigt miljöeffektivt.

Vi har hjälpt Ultraputs med design, strategi och utveckling av deras nya webb. Ett superroligt projekt med många utmaningar som resulterat i en riktigt snygg och användarvänlig hemsida med bokningsmöjlighet direkt på siten.

Dessutom har vi tillsammans med Proclient integrerat bokningsmodulen med deras CRM, Pyramid. Det kommer spara mycket administrativ tid och öppnar möjligheten för ännu snabbare orderhantering. Bra för både Ultraputs och deras kunder!

Kolla in sidan och passa på att boka in den nya kampanjen :)

https://ultraputs.se/

Kontaktperson

Fredrik Ehrstedt

Fredrik Ehrstedt
+46 (0)73-214 72 15
fredrik.ehrstedt@caesardev.se

Fler inlägg från bloggen

NY LAGSTIFTNING

Nya direktiv för tillgänglighet på webben

Om ca 1 år träder nya direktiv i kraft som syftar till att förbättra tillgängligheten på webben. Detta påverkar många företag och organisationer som antingen har en hemsida eller annan digital tjänst som är öppet tillgänglig på webben.

LANSERING

Vi lanserar webbsida och bokningsplattform för Beddinge Resort!

Plattformen fungerar som en bro mellan de boendes uthyrning och besökarnas bokning. Man skulle kunna säga en hybrid mellan Airbnb och traditionella hotell.