UTBILDNING

Utbildningar på yrkeshögskola slutförda

Nu är både Ola och Gustav tillbaka på kontoret igen efter att ha delat med sig av sina kunskaper inom databashantering och webbutveckling ute på yrkeshögskolan Grit Academy.

- ”Att interagera med och lära känna de unga talangerna på Grit Academy har varit en fantastisk upplevelse för mig. Jag tror starkt på att investera i nästa generations utvecklare, och att dela med mig av mina kunskaper har både varit roligt och givande för mig personligen."

– Ola Ebbesson

Extra roligt har det varit att höra den positiva feedbacken vi fått från eleverna och när vi dessutom blivit inbjudna att hålla ytterligare två kurser hos Grit Academy i höst och vinter så verkar det som vi gjort bra ifrån oss.

Vi ser fram emot att komma ut igen efter sommaren och fortsätta utbilda och inspirera våra blivande utvecklare runt om i landet.

Kontaktperson

Fredrik Ehrstedt

Fredrik Ehrstedt
+46 (0)73-214 72 15
fredrik.ehrstedt@caesardev.se

Fler inlägg från bloggen

JUBILEUM

10 års jubileum på Caesar

Nu har vi landat igen efter vår 10 års jubileumsfest och vi vill passa på att tacka alla som var med och firade med oss!

NY LAGSTIFTNING

Nya direktiv för tillgänglighet på webben

Om ca 1 år träder nya direktiv i kraft som syftar till att förbättra tillgängligheten på webben. Detta påverkar många företag och organisationer som antingen har en hemsida eller annan digital tjänst som är öppet tillgänglig på webben.