DIGITALISERING - FINANSIERING

Regionen erbjuder digitaliserings­checkar

Om ni planerar en digital transformation eller ska utveckla en digital lösning finns det goda möjligheter att regionen kan hjälpa till med finanserna.

I samarbete med regionerna i Sverige har Tillväxtverket lanserat en satsning för att stödja företag med digitaliseringscheckar, som kan täcka upp till hälften av kostnaderna för ert digitala projekt upp till 250 000 kr.

Där finns såklart några kriterier som måste uppfyllas. Digitaliseringschecken inriktar sig till företag som har:

2-49 anställda
3-100 mkr i omsättning


Ni ansöker genom regionen där ert företag är beläget. Några av de regioner som erbjuder digitaliseringscheckar just nu:

Skåne, Uppsala, Jönköping, Stockholm, Örebro

Här ser ni alla regioner som erbjuder checkar just nu:

Till Tillväxtverket

För att ansöka om stödet krävs en utvecklingsplan och en kostnadskalkyl för det digitala projektet. När det är på plats är processen väldigt enkel.

Gå in på er regions hemsida och sök på digitaliseringscheckar så dyker ansökningsblanketten upp. Så här ser det t.ex. ut på Region Skånes hemsida:


Till Region Skåne

Vi hjälper er gärna

Behöver ni en extern digital partner i ert projekt så hjälper vi er gärna med hela processen, från förstudie, ansökning och utveckling!

Kontaktperson

Fredrik Ehrstedt

Fredrik Ehrstedt
+46 (0)73-214 72 15
fredrik.ehrstedt@caesardev.se

Fler inlägg från bloggen

LARAVEL

Laravel 11 - Ny slimmad kostym

Laravel har släppt den senaste versionen, Laravel 11, som inkluderar en rad spännande förbättringar och nya funktioner för utvecklare. Här är en översikt över vad som är nytt.

LANSERING

Lansering - Frågor & Svar - till Wenet

Wenet fortsätter att växa med nya smarta moduler och funktioner. Under början på året har vi lagt stort fokus på den nya modulen Frågor & Svar, som nu äntligen är live!

COMMUNITY

Lyckad premiär för CodeConnect

Igår kväll samlades programmerare och teknikentusiaster på Caesar för det första i vår planerade serie evenemang under parollen CodeConnect.

LARAVEL

Optimize Database Queries with Eager Loading in Laravel

When developing web applications with Laravel, it's important to handle database queries efficiently to improve performance and reduce delays. A powerful technique Laravel offers for this is Eager Loading.

COMMUNITY

CodeConnect Malmö

Programmerarträff i Malmö – Skapa Gemenskap och Lär av Varandra!

TIPS & TRIX

AI med Photoshop

Det händer mycket med AI just nu. Nya funktioner och metoder att använda AI på dyker upp dagligen. Vi på Caesar använder b.la. AI för att effektivisera vårt arbete när vi skriver kod eller vid bildredigering i våra webbprojekt.