COMMUNITY

Lyckad premiär för CodeConnect

Igår kväll samlades programmerare och teknikentusiaster på Caesar för det första i vår planerade serie evenemang under parollen CodeConnect, som vi arrangerar tillsammans med Eborn Interactive.

Deltagarna fick ta del av Ola Ebbessons inspirerande föredrag om Tillgänglighetsanpassning på webben med fokus på de nya direktiven som införs sommaren 2025. Under kvällen skapades möjligheter för deltagarna att bygga nya relationer och utbyta kunskap. Deltagarna erbjöds läcker pizza och förfriskningar för att hålla energin uppe.

Tack till alla deltagare, talare och samarbetspartners, särskilt Eborn Interactive, som möjliggjort detta första evenemang. Er närvaro och engagemang bidrog till en inspirerande atmosfär. Evenemanget var kostnadsfritt, och vi är väldigt tacksamma för alla som anmälde sig och gjorde kvällen möjlig. Missa inte nästa chans att ansluta till Malmös programmeringsgemenskap!

Kontaktperson

Fredrik Ehrstedt

Fredrik Ehrstedt
+46 (0)73-214 72 15
fredrik.ehrstedt@caesardev.se

Fler inlägg från bloggen

LARAVEL

Laravel 11 - Ny slimmad kostym

Laravel har släppt den senaste versionen, Laravel 11, som inkluderar en rad spännande förbättringar och nya funktioner för utvecklare. Här är en översikt över vad som är nytt.

LANSERING

Lansering - Frågor & Svar - till Wenet

Wenet fortsätter att växa med nya smarta moduler och funktioner. Under början på året har vi lagt stort fokus på den nya modulen Frågor & Svar, som nu äntligen är live!

LARAVEL

Optimize Database Queries with Eager Loading in Laravel

When developing web applications with Laravel, it's important to handle database queries efficiently to improve performance and reduce delays. A powerful technique Laravel offers for this is Eager Loading.

COMMUNITY

CodeConnect Malmö

Programmerarträff i Malmö – Skapa Gemenskap och Lär av Varandra!

TIPS & TRIX

AI med Photoshop

Det händer mycket med AI just nu. Nya funktioner och metoder att använda AI på dyker upp dagligen. Vi på Caesar använder b.la. AI för att effektivisera vårt arbete när vi skriver kod eller vid bildredigering i våra webbprojekt.

LANSERING

Launching Document Manager for Wenet

We have recently launched the Document Manager module, a central hub for all document and file management in Wenet. With smart filters and sorting, version control, download, upload, and much more.