COMMUNITY

CodeConnect Malmö

Vi är glada att, tillsammans med Eborn Interactive, bjuda in till en spännande programmerarträff den 15:e februari 2024 kl. 17:00 hos Caesar, på Lilla Nygatan 5 i Malmö.

Vår ambition är att skapa en plattform för trevliga diskussioner och samarbete bland programmerare och de som är intresserade av programmering och utveckling. Ola Ebbesson kommer att prata om Tillgänglighetsanpassning på webben med hänsyn till de nya direktiv som införs sommaren 2025, där vi kommer att utforska viktiga ämnen inom branschen och lära av varandra.

Vi kommer att erbjuda pizza och dryck för att hålla energin uppe under kvällen. Evenemanget är kostnadsfritt men kräver anmälan via länken.

Missa inte chansen att ansluta till Malmös programmeringsgemenskap och bygga nya relationer samtidigt som du delar din kunskap och erfarenhet med andra entusiaster!

Varmt välkommen!

Länk till anmälan

Kontaktperson

Ola Ebesson

Ola Ebbesson
+46 (0)70-278 80 39
ola.ebbesson@caesardev.se

Fler inlägg från bloggen

Laravel

God Mode - My most commonly used Laravel snippet

In web development, "God Mode" can refer to a special mode that allows developers to log in as an admin user instantly. This can be incredibly useful for quickly accessing admin features, testing permissions, and debugging issues. In this article, we’ll explore a handy Laravel snippet that enables "God Mode" in a local development environment.

SOMMARHÄLSNING

Glad Sommar!

Sommaren är äntligen här och vi på Caesar vill passa på att önska er alla en riktigt skön sommar!