UTBILDNING - AGENDA 2030 - HÅLLBARHET

Caesar håller i utbildningar på yrkeshögskola

Till våren kommer vi dela med oss av våra kunskaper på yrkeshögskolan Grit Acadamy i Malmö.

Vi kommer hålla i två kurser över 2 månader där vi bland annat kommer lära ut databashantering och frontend- & backendutveckling till framtidens utvecklare och programmerare. Kurserna är en del i ett tvåårigt program där eleverna får alla grunder och kompetenser för att kunna utveckla interaktiva och avancerade webblösningar.

Detta är en del i Caesars arbete med hållbarhet i enlighet med Agenda 2030, där vi har valt att fokusera på delmålet ”utveckla och sprida teknik som bidrar till ett bättre samhälle”.

Det ska bli väldigt kul att komma ut dela med oss av våra erfarenheter och insikter från branschen och hoppas vi kan bidra med mycket kunskaper och know-how till våra elever!

Kontaktperson

Ola Ebesson

Ola Ebbesson
+46 (0)70-278 80 39
ola.ebbesson@caesardev.se

Fler inlägg från bloggen

LANSERING

Launching Document Manager for Wenet

We have recently launched the Document Manager module, a central hub for all document and file management in Wenet. With smart filters and sorting, version control, download, upload, and much more.

TIPS & TRIX

Bli effektivare med Figma

Bli ännu effektivare när du designar i Figma. Dagens tips är att använda Auto Layout.

LARAVEL

Navigating the Hazards of Mass Assignment in Laravel

Laravel empowers developers with a wide array of tools and features to build robust and scalable applications. Among these features is "Mass Assignment," a convenient way to populate model attributes using an array of data.

ÅTERHÄMTNING

Vi önskar er alla en glad sommar ☀️

Nu när vi kliver in i semestertider vill vi passa på att tacka för ett fartfyllt första halvår som bjudit på en massa spännande och roliga projekt.

UTBILDNING

Utbildningar på yrkeshögskola slutförda

Nu är både Ola och Gustav tillbaka på kontoret igen efter att ha delat med sig av sina kunskaper inom databashantering och webbutveckling ute på yrkeshögskolan Grit Academy.

NYA MEDARBETARE - EXPANSION

Vi blir fler!

Vi har precis fått ett starkt tillskott till Caesar i form av Carl Johansson. Carl börjar hos oss som utvecklare och designer.