Open Source

Caesar Lightbox

Vore det inte magiskt med en lightbox som bara funkar? Utan massa inställningar. Utan massa funktioner man inte vill ha. En där man anpassar lightboxen efter projektet, och inte projektet efter lightboxen?

Vi letade med ljus och lykta, testade och fastnade. Försökte modifiera med oändliga inställningar. Overrideade css osv. Tillslut återstod endast frågan, hur svårt kan det vara?

Kan vi bygga en egen på samma tid som vi spenderar på att leta efter en? Efter den tanken var det ingen återvändo, så vi gjorde precis det.

Du kan prova resultatet här: https://caesardev.se/docs/caesar-lightbox/

Och eftersom vi gillar open source finns koden dessutom helt tillgänglig för dig att använda, modifiera och utveckla vidare! Du hittar den här: https://github.com/CaesarDev/caesar-lightbox

Kontaktperson

Gustav Gullstrand

Gustav Gullstrand
gustav.gullstrand@caesardev.se

Fler inlägg från bloggen

DIGITALISERING - FINANSIERING

Regionen erbjuder digitaliseringscheckar

Om ni planerar en digital transformation eller ska utveckla en digital lösning finns det goda möjligheter att regionen kan hjälpa till med finanserna.

LARAVEL - PHP - UTVECKLING

Laravel 10

I förra veckan släpptes den efterlängtade version 10 av Laravel.

UTBILDNING - AGENDA 2030 - HÅLLBARHET

Caesar håller i utbildningar på yrkeshögskola

Till våren kommer vi dela med oss av våra kunskaper på yrkeshögskolan Grit Acadamy i Malmö.

Utveckling - Webb

PHP 7.4 End of Life

PHP 7.4 är i slutet av sina glansdagar vilket innebär att denna version inte längre kommer underhållas med säkerhetsuppdateringar och de flesta webbhotell kommer också sluta erbjuda sina kunder denna version.

Team Building

Tack till våra LIA-studenter

Under hösten har vi fått möjligheten att lära känna John och Carl som båda läser Webbutveckling på Medieinstitutet. Under 10 veckor har de haft sina LIA perioder hos oss, vilket vi tycker har varit riktigt roligt och givande.

Ramverk PHP Javascript CSS

Full fart med Tailwind / Alpine

För oss som älskar att bygga hemsidor med innovativ och kundanpassad design kan vi med Tailwind och Alpine göra det på kortare tid.